Om Norsk Teknisk Museum

Norsk Teknisk Museums museumsbutikk er en av landets mest særpregede butikker for barn og voksne. Hovedvekten av våre produkter er leker du blir smart av, spesielt anbefalt av Norsk Teknisk Museums dyktige stab. Mange av produktene finner du bare i museumsbutikken i Oslo eller her i nettbutikken. Vi har bestselgere som kjemisett og andre forskersett som inspirerer forskerspirene, og mange andre produkter knyttet til våre utstillinger og Oslo vitensenter. Målet er å inspirere, vekke nysgjerrighet og skapetrang og gi kunnskap om naturvitenskap, teknologi og medisin, og historien og samfunnsutviklingen dette er en del av.

Vi selger også bøker for voksne og barn, mange er spesielle utgivelser som bare Teknisk museum har på lager.

Vi driver ikke museum fr å tjene penger i butikken, men tjener penger i butikken for å drive museum: Alt som selges i butikken er med på å støtte driften og utviklingen av et av Norges mest populære museer. Takk for handelen!